Viljuškari Srbija | Nov ili polovan viljuškar

Blok Sekcija 2

Nabavka viljuškara je vrlo slična nabavci novog automobila. Estetski faktori nisu toliko zastupljeni u samom izboru kao kod auta ali nisu ni zanemarljivi a na sam izbor utiče niz drugih bitnijih činilaca. Za sve te ostale faktore neophodno je da imate neki nivo tehničkog znanja i parametre kao što su maksimalna nosivost, visina dizanja, obim posla ili drugim rečima broj radnih sati koji se očekuje od same mašine na mesečnom tj godišnjem nivou. Ukoliko niste sigurni šta Vam zaista treba mi smo tu da u razgovoru sa Vama dođemo do optimalnog rešenja za vaše poslovanje.

Ono što smo mi zapazili iz dugogodišnjeg iskustva i kontakata sa stotinama klijenata, među najbitnijim faktorima prilikom donošenja odluke i dileme između novog i polovnog viljuškara je upravo očekivani broj radnih sati o kome smo govorili. Pored toga, kao značajni se nameću i sami uslovi eksploatacije, spoljna, magacin, laki ili teški tereti za dizanje i slično. Takođe, naše bogato iskustvo nas uči da je svaki klijent priča za sebe i da ne postoji generalizacija bilo koje vrste u ovom poslu pa čak i kada klijenti dolaze iz slične ili iste industrije. Iz svega navedenog, svaki nap klijent prolazi sa nama detaljnu analizu potreba na koje daje odgovore a mi mu na kraju predlažemo konačno rešenje, jedno ili više njih. Zajednički cilj nam je da na kraju kupac bude zadovoljan i da se ponovo vrati za nabavku novog ili više viljuškara kada se za to ukaže potreba.

Ko smo mi?

Royal viljuškari Srbija je brend koji postoji više od 5 godina i posluje na tržištima Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Naša kompanija se bavi prodajom novih i polovnih viljuškara, kao i nizom usluga koje su vezane za logistiku. Kompanija opslužuje različite sektore privrede kao što su hemikalije i energija, hrana i piće, elektronika, zdravstvo, proizvodnja, metali i rudarstvo. 

Šta Royal viljuškari Srbija nude?

Pored širokog asortimana novih i polovnih viljuškara koje prodajemo, mi nudimo i efikasna intralogistička rešenja koja uključuju:

  1. iznajmljivanje (najam) viljuškara;
  2. prodaju guma za sve vrste i tipove viljuškara;
  3. prodaju trakcionih i litijum-jonskih baterija;
  4. upravljanje voznim parkom;
  5. automatizaciju i sisteme za pomoć vozaču;
  6. itd.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da kupite određeni viljuškar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123