Viljuškari Srbija

Viljuškari Srbija | O nama

O nama

O nama

Royal viljuškari Srbija je brend koji je prisutan na tržištima Srbije, Hrvatske i Crne Gore. U saradnji sa lokalnim partnerima, Royal viljuškari se bave prodajom novih i polovnih viljuškara, iznajmljivanjem i servisiranjem viljuškara, prodajom guma i trakcionih baterija za viljuškare, kao i otkupom viljuškara.

Kompanija opslužuje različite sektore privrede kao što su hemikalije i energija, hrana i piće, elektronika, zdravstvo, proizvodnja, metali i rudarstvo. 

Šta Royal viljuškari Srbija nude?

Pored širokog asortimana novih i polovnih viljuškara koje prodajemo, mi nudimo i efikasna intralogistička rešenja koja uključuju:

  1. iznajmljivanje (najam) viljuškara;
  2. prodaju guma za sve vrste i tipove viljuškara;
  3. prodaju trakcionih i litijum-jonskih baterija;
  4. upravljanje voznim parkom;
  5. automatizaciju i sisteme za pomoć vozaču;
  6. itd.

Na našem sajtu možete pronaći lako dostupnu i kontinuirano ažuriranu bazu podataka koja se odnosi na dostupne viljuškare, prateću opremu i delova za prodaju direktno iz zaliha naših partnera iz Srbije. Za sve viljuškare koji su trenutno dostupni nudimo garancije od jedne do dve godine.

Bez obzira da li želite da kupite novi ili polovni viljuškar, ili možda želite da iznajmite viljuškare na duži vremenski period, ili vam je potreban najam viljuškara za hitne slučajeve, Royal viljuškari će vam ponuditi brzo, povoljno i fleksibilno rešenje za vaše poslovanje. Naši prodavci i saradnici iz korisničkog centra će vam u najkraćem mogućem roku obezbediti električne, dizel ili LPG viljuškare, ručne dizalice za palete, skladične bočne, čeone ili visokoregalne viljuškare, komisionare, tegljače, paletare i još mnogo toga.

Kod nas takođe možete pronaći polovne viljuškare koji su dostupni za iznajmljivanje ili kupovinu. Na sve polovne viljuškare nudimo garancije na broj utrošenih radnih sati, kao i garanciju na tehničku ispravnost u trajanju od 3 meseca.

Koje tipove usluga nudimo?

Pored prodaje i servisiranja viljuškara, naša kompanija nudi usluge inžinjeringa i tehničkog konsaltinga. Mi nudimo visoko sofisticirana rešenja vezana za potrebe rukovanja određenim materijalima i proizvodima - od utovara i istovara, do podizanja, rada sa stakerima i horizontalnog transporta.

Koje tipove novih i polovnih viljuškara nudimo?

Našu ponudu čine različiti brendovi visokokvalitetnih viljuškara sa električnim, dizeli gasnim pogonom. U zavisnosti od vaših potreba, kod nas možete pronaći sledeće kategorije viljuškara: čeoni viljuškari, skladišni viljuškari, skladišni bočni viljuškari, komisionari, regalni VNA viljuškari, elektro paletni viljuškari, LPG/dizel viljuškari i vučna vozila i tegljači.

Zašto da odaberete Royal viljuškare Srbija?

Dugogodišnje iskustvo u oblasti logističkih rešenja u skladištenju, diversifikovan prodajni asortiman, specijalizovan prodajni tim, eksperti za konsalting i visoko-obučeni kadrovi u servisu čine našu kompaniju poželjnim partnerom za svaku firmu u Srbiji i regionu koja traži maksimalnog pouzdanog partnera.

Koje brendove viljuškara prodajemo i zastupamo?

Kompanija Royal viljuškari Srbija je generalni zastupnik i ovlašćeni servis Crown i EP viljuškara. Pored ovih brendova mi prodajemo i servisiramoservisiramo Still, Linde, Jungheinrich, Toyota i Doosan nove i polovne viljuškare.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da iznajmite određeni viljuškar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Naši partneri

Tehnolift d.o.o.

Tehnolift d.o.o. je ekskluzivni partner brenda Royal viljuškari na tržištima Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Kao naš ekskluzivni partner za tržište Balkana, firma Tehnolift se bavi operativnim delom poslovanja i logističkim rešenjima koja su u funkciji pružanja pomoći i usluga kupcima i krajnjim korisnicima naših usluga.

Tehnolift je dugogodišnji generalni zastupnik i ovlašćeni servis za nekoliko renomiranih svetskih brendova viljuškara. Firma Tehnollft je naš dugogodišnji partner u oblasti logistike koji je pokazao maksimalnu pouzdanost, tačnost, preciznost i efikasnost u rešavanju svih logističkih zahteva i izazova koje smo imali do sada. 

 

Studio 77

Studio 77

Vlasnik brenda i poslovnog modela Royal viljuškari Srbija je firma Studio 77 iz Beograda. Kao vodeća firma na srpskom tržištu iz oblasti digitalnog marketinga firma, Studio 77 je istovremeno investitor, vlasnik i osnivač niza poslovnih modela u Srbiji i svetu.  

Šta podrazumeva vlasništvo nad ovim i sličnim projektima?

Vlasništvo nad projektom Royal viljuškari Srbija podrazumeva da firma Studio 77 kao investitor polaže apsolutna prava na postojeći poslovni model i brend, sve elemente vizuelnog identiteta projekta (logotip, boje i grafičke celine), web sajt i domen, kao i sve modele poslovanja koji se razvijaju preko web sajta. Partneri firme Studio 77 koji koriste banefite kreiranog poslovnog modela, raspolažu pravom na korišćenje istog sve dok postoji obostrani interes obe strane.  

Ko su potencijalni partneri firme Studio 77?

Potenciljani partneri Studija 77 su lica koja svojim mentalnim, duhovnim i preduzetničkim afinitetima odgovaraju vlasnicima firme. Partneri firme mogu biti isključivo pravna i fizička lica sa pozitivnim energetskim nabojem i ogromnom željom da istraju u izgradnji i podizanju poslovnog modela na najviši mogući nivo.  

Kako firma Studio 77 ulazi u partnerski odnos sa zainteresovanim licima?

Studio 77 pažljivo i detaljno analizira biznis ideje lica koja mogu postati potencijalni partneri firme. Ukoliko se biznis ideja pokaže dovoljno izazovna i profitabilna, firma Studio 77 kreira odgovarajući biznis plan i poslovni model. Firma Studio 77 finansira sve kasnije aktivnosti koje se odnose na implementaciju biznis plana i funkcionisanje biznis modela, a sa nosiocem ideje uspostavlja dugoročni partnerski odnos.

Ko ulaže u dalje marketinške aktivnosti?

Firma Studio 77 finansira kreiranje biznis modela, deo marketinških aktivnosti koje se odnose na SEO (eng. Search Engine Optimization) i pozicioniranje sajta na organskoj Google pretrazi. Ostale marketinške aktivnosti finansira partner firme na osnovu striktno definisane i planirane marketinške strategije.  

Kako da stupite u kontakt sa firmom Studio 77?

Ukoliko imate zanimljivu ideju koju želite da pretvorite u efikasan poslovni model koji donosi profit i ukoliko zadovoljavate gore opisane kriterijume za saradnju sa firmom Studio 77, kontaktirajte nas preko sajta Web dizajn Beograd, telefona +381 65 202 77 77 ili nam pošaljite e-mail na office@webdizajn-beograd.

Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123