Viljuškari Srbija | Polovni viljuškari do 3.000 evra

Blog Naslov Sekcija 1

Tražite polovan viljuškar za vaše skladište do 3.000 evra?

Niste sigurni koji brend i tip viljuškara odgovara za vaše poslovanje?

Potreban vam je savet eksperta za viljuškare?

Na pravom ste mestu, jer ćemo mi odgovoriti na sva vaša pitanja.

Viljuškari igraju ključnu ulogu u transportu paleta i drugih materijala oko gradilišta ili u skladištu. Ukoliko želite da dodate više viljuškara u svoju flotu, zainteresovani ste za kupovinu polovnih viljuškara do 3.000 evra. Kupovinom polovnih viljuškara možete dobiti visokokvalitetne mašine po nižim troškovima. Nemojte biti u iskušenju da kupite najjeftiniji viljuškar koji ispunjava vaše zahteve minimalnog kapaciteta. Postoji mnogo drugih važnih faktora koje treba uzeti u obzir pre kupovine polovnog viljuškara.

Ovo su neki od najvažnijih aspekata o kojima treba razmisliti pre nego što počnete da gledate polovne viljuškare:

  • Da li da se odlučite za električni viljuškar ili više volite viljuškare na fosilna gorivo (dizel ili LPG)
  • Kakav vam je viljuškar potreban — kako i gde ćete ga koristiti (visina skladišta, prostor za kretanje viljuškara, težina koju prenosi viljuškar)

Viljuškari se pre svega razlikuju po svom pogonu, a to su električni viljuškari, dizel viljuškari i viljuškari na gas.

Električni viljuškari

Električni viljuškari su sposobni da pomeraju skoro svaki teret, zadržavajući sposobnost rada u širokim prostorima. Motor na naizmeničnu struju pruža nove nivoe performansi, efikasnosti i pouzdanosti kako biste maksimizirali vašu produktivnost i povraćaj ulaganja. Naši viljuškari na električni pogon odlikuju se elegancijom i vrhunskim performansama, te će predstavljati snažan podsticaj zadovoljenju potreba naših kupaca. Upoznajte se sa snažnim elektro viljuškarima kapaciteta nosivosti 1,25t– 5t.

Dizel viljuškari

Dizel viljuškari sa hidrostatičkim pogonom pružaju najbolju dinamiku vožnje i imaju beskonačno podesiv prenos snage. Brzo ubrzanje, brze kočnice i precizno upravljanje čine hidrostatički dizel viljuškar efikasnim delom opreme za vožnju unazad. Dok je hidrostatički viljuškar savršen za vožnju unazad, hidrodinamički dizel viljuškar radi maksimalnom snagom, što ga čini idealnim za transport tereta na srednjim i dugim rutama. Konvertor obrtnog momenta motora obezbeđuje glatko startovanje i optimalnu efikasnost pri srednjim i velikim brzinama.

Naši dizel viljuškari su kamen temeljac našeg poslovanja. EP proizvodi sopstvene motore, a ti motori se takođe koriste u nekim našim viljuškarima. Snaga i efikasnost su nam presudni. Naši dizel motori visokih performansi proizvedeni su u skladu sa najvišim standardima i propisima očuvanja životne sredine i zadovoljavaju propisane standarde.

LPG viljuškari

LPG viljuškari pripadaju grupi sa unutrašnjim sagorevanjem. Ovi motori su mnogo pristupačniji jer koriste autogas. Ako su vam potrebne mašine iz kategorije srednjeg opterećenja, dobro razmislite o ovim modelima. Naši LPG viljuškari su veoma pouzdani, a u isto vreme jednostavni za rukovanje. Odlikuju se mnoštvom standardnih sigurnosnih opcija, koje omogućuju efikasno upravljanje i maksimalan učinak. 

Često pitanje koje nam kupci postavljaju je: Kako da znam koji viljuškar mi treba?

Kupac mora tačno znati svoje potrebe koje se odnose na logističke procese u skladištima ili izvan skladišta. Najvažniji faktor u izboru pravog viljuškara su specifičnosti vaše lokacije i vaše potrebe primene. Morate razmotriti da li će viljuškar raditi u zatvorenom ili na otvorenom, da li će raditi na glatkim podovima ili grubom terenu i koje visine dizanja i vrste proizvoda ili materijala će biti uključene. Vrsta tereta i težina su takođe važni jer postoje posebni dodaci za viljuškare koji mogu poboljšati standardne viljuškare i pomoći vam da efikasnije pomerate teret. Izbor pravog modela  polovnog viljuškara za vaše potrebe samo je deo procesa kupovine. Uverite se da maksimizirate svoje vreme rada, minimizirate zastoje i ostvarite maksimalan povraćaj svoje investicije. Royal viljuškari Srbija može zadovoljiti mnoge vaše potrebe za industrijskim viljuškarima.

Koje vrste i tipove polovnih viljuškara prodajemo?

Nudimo sve vrste, kategorije i tipove polovnih viljuškara. Našu ponudu čine elektro viljuškari, LPG/dizel viljuškari, skladišni viljuškari, čeoni viljuškari, komisionari, skladišni bočni viljuškari, regalni/VNA viljuškari, elektro paletni viljuškari i dr.

Bez obzira da li odaberete polovni čeoni, paletni viljuškar ili visokopodizni skladišni viljuškar, komisionar i tegljač ili da li su sa električnim, dizel ili gasnim pogonom - jedno je svima zajedničko: maksimalna optimizacija snage, preciznost, dobra ergonomija, vrhunska bezbednost i odgovornost prema životnoj sredini.

Naše garancije

Na sve polovne viljuškare nudimo garanciju od 3 meseca, kao i garanciju da je svaki viljuškar tehnički ispravan i  pažljivo i precizno remontovan. 

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da kupite određeni polovni viljuškar, molimo vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123