EP EFL253/303/353(S/P) viljuškar, Royal viljuškari Beograd, jeftin

Viljuškar EFL253/303/353(S/P)

Brend: EP viljuškari

Tip: Čeoni viljuškari

Tehnički podaci

Opis

Da bi se bolje zadovoljio savremenim intralogističkim aplikacijama, EP predstavlja optimizovani dizajn generacije EFL serije napajane litijumom zbog njene robusnosti, ergonomije i fleksibilnosti.

Izgrađena na šasiji kamiona T8 IC i opremljena protivtegom modernog dizajna, nova generacija EFL serije odlikuje se boljom izdržljivošću i većom manevrisanjem u skučenim prostorima. Iz ergonomskih razloga, EP je nadogradio LCD ekran da objedini osnovne informacije o kamionu jednim pogledom, što obezbeđuje dovoljno radnog prostora i lako iskustvo vožnje. Štitnik iznad glave ima struktivnu podršku za instalaciju kabine, nudeći bolju fleksibilnost da zadovolji potrebe dilera.

Nova EFL serija takođe ide u korak sa svakom potrebom za primenu, posebno sa izazovima koje postavljaju gruba okruženja ili tesne radne smene. S/P verzija pokazuje veće performanse za zahtevne zadatke i visoku iskorišćenost.

Primena

Nova generacija EFL serije pruža visoke performanse u različitim primenama, kao što su pića, logistika, građevinarstvo i druge industrije, u zatvorenom ili na otvorenom. Da bi se nosio sa svim vremenskim uslovima, štitnik iznad glave je u potpunosti nadograđen za upotrebu u kabini. Zahvaljujući mogućnosti punjenja, ovaj viljuškar na litijumski pogon je u stanju da upravlja više radnih smena.

Serijski broj
Model EFL253/303/353(S/P)
Brend EP viljuškari
Tip motora Električni
Nosivost 3500kg
Godina proizvodnje
Visina podizanja 6000 mm
Cena Na zahtev
Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123