EP EFX252/302 viljuškar, Royal viljuškari Beograd, jeftin

Viljuškar EFX252/302

Brend: EP viljuškari

Tip: Čeoni viljuškari

Tehnički podaci

Opis

EFX serija, 2,5/3,0 tona litijum-jonski viljuškar sa protivtegom, je ekonomična opcija za zamenu dizela za različite transportne zadatke u zatvorenom i na otvorenom. Opremljen sinhronim motorom sa permanentnim magnetom (PMSM), EFX serija u velikoj meri optimizuje efikasnost baterije za 10% u poređenju sa običnim motorima na naizmeničnu struju. Napaja ga litijum-jonska baterija od 80V/150Ah koja se može ukloniti sa strane, koja nudi maksimalnu fleksibilnost kako u punjenju tako i u radu. Dakle, EFX serija ne daje kompromise u pogledu performansi i radnih sati zahvaljujući energetski efikasnom PMSM-u i fleksibilnom napajanju, što ga čini najisplativijom alternativom ulaznog nivoa za IC viljuškare.

Ovaj viljuškar demonstrira kompaktan dizajn zaštićen od vode, za manevrisanje u skučenom prostoru i po kiši. Pored toga, EFX serija pruža udoban radni prostor za smanjenje fizičkog naprezanja i poboljšanje radnih performansi.

Primena

Serija EFX je svestrani radni konj za unutrašnje i unutrašnje aplikacije za rukovanje materijalom, zahvaljujući svom kompaktnom i vodootpornom dizajnu. Operateri takođe mogu imati koristi od zamenljive Li-jonske kako bi se izborili sa kratkim rokovima i narudžbinama, čak i u teškim okruženjima u kojima nema mogućnosti baterije za punjenje.

Serijski broj
Model EFX252/302
Brend EP viljuškari
Tip motora Električni
Nosivost 2500kg
Godina proizvodnje 2023
Visina podizanja 4800 mm
Cena Na zahtev
Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123