EP ESA121 viljuškar, Royal viljuškari Beograd, jeftin

Viljuškar ESA121

Brend: EP viljuškari

Tip: Skladišni viljuškari

Tehnički podaci

Opis

ESA121 je električni viljuškar za pešake nosivosti od 1,2 tone, koji je dizajniran za rukovanje operacijama slaganja na visinama do 4,1 m. Dostupan sa mono jarbolom, regularnim jarbolom u 2 stepena i opružnim nogama, ESA121 može savršeno da pokrije različite primene u zavisnosti od vaših potreba.

Zamenjujući klasični ES12-12ES, novi ESA121 pokazuje izvanredan dizajn i optimizovane performanse u smislu bezbednosti i brzine. Poseduje jači jarbol koji se sastoji od H grede i dva bočna cilindra, kako bi se obezbedila stabilnost slaganja i odlična vidljivost. Brzine podizanja i spuštanja su brže zahvaljujući povećanoj snazi motora pumpe, što naravno znači veću efikasnost.

Da bi zadovoljio različite potrebe, ESA121 daje opcije za AGM i litijumsku bateriju, a standardni integrisani punjač sa kablovima za napajanje olakšava punjenje. Nadograđeni poklopac takođe pruža operaterima veću udobnost u pokretu – oni mogu da nose stvari i dokumente, i da pune svoje elektronske uređaje dok rukuju paletama.

Primena

ESA121 je idealan za lake aplikacije u kontejnerima, skladištima, distributivnim centrima i maloprodajnim okruženjima. Njegove optimizovane brzine podizanja i spuštanja smanjuju vreme ciklusa rukovanja materijalom i poboljšavaju efikasnost rukovanja robom. Zahvaljujući multifunkcionalnom prostoru za skladištenje, operater može lako da preuzme stvari i napuni uređaje prilikom transporta robe.

Serijski broj
Model ESA121
Brend EP viljuškari
Tip motora Električni
Nosivost 1200kg
Godina proizvodnje 2023
Visina podizanja 4100 mm
Cena Na zahtev
Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123