Viljuškari Zaječar, iznajmljivanje viljuškara u Zaječaru, jeftine cene, kratkoročni i dugoročni najam

Viljuškari Srbija | Zaječar

Iznajmljivanje viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara Zaječar - tražili ste ove ključne reči u Google pretrazi jer već neko vreme razmišljate kako da vaš biznis bude što fleksibilniji i efikasniji?

Niste sigurni kako to da izvedete na najbolji način? Do sada ste uvek kupovali viljuškare i oslanjali se isključivo na sopstvene resurse. Da li je taj model poslovanja prevaziđen? To zavisi od nekoliko parametara.

Iznajmljivanje viljuškara može da postane idealna opcija za vaš posao. Zato smo mi smo tu da vam u tome pomognemo.

Ko smo mi?

Royal viljuškari Srbija je brend koji postoji više od 5 godina i posluje na srpskom i regionalnom tržištu. Naša kompanija se bavi prodajom novih i polovnih viljuškara, kao i nizom usluga koje su vezane za logistiku. Kompanija opslužuje različite sektore privrede kao što su hemikalije i energija, hrana i piće, elektronika, zdravstvo, proizvodnja, metali i rudarstvo. 

Šta Royal viljuškari Srbija nude?

Pored širokog asortimana novih i polovnih viljuškara koje prodajemo, mi nudimo i efikasna intralogistička rešenja koja uključuju:

 1. iznajmljivanje (najam) viljuškara;
 2. prodaju guma za sve vrste i tipove viljuškara;
 3. prodaju trakcionih i litijum-jonskih baterija;
 4. upravljanje voznim parkom;
 5. automatizaciju i sisteme za pomoć vozaču;
 6. itd.

Iznajmljivanje viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara u Zaječaru može biti na dnevnom nedeljnom, mesečnom, godišnjem ili višegodišnjem novu tj. na kraći ili duži vremenski period. Kraći vremenski period podrazumeva period od jednog sata do jedne godine. Sve iznad toga se podrazumeva pod dugoročnim najmom viljuškara i opreme. 

U najvećem broju slučajeva kompanije kratkoročno iznajmljuju viljuškare u toku povećanja obima poslovanja u kratkom periodu ili prema projektu. To može biti za potrebe sezone u nekim industrijama, ili u slučaju kada su ugovorne obaveze krajnjeg korisnika viljuškara definisane kratkim periodom (do jedne godine). Postoje i primeri iznajmljivanja viljuškara koji se koristi usled kvara klijentovog viljuškara kao zamena dok se ne otkloni kvar ili kada postoji potreba za prenosom nestandardnih tereta.

Dugoročno iznajmljivanje viljuškara je sve prisutnije u današnjem poslovanju. Kompanije ne žele da koriste vlastita sredstva za viljuškare, već za sirovine ili neke njima važnije stvari za strateško poslovanje. U tom slučaju se dogovaraju detaljni uslovi rada i sama tehnička specifikacija viljuškara. U modelu dugoročne rente se mogu koristiti kako novi tako i polovni viljuškari. To zavisi od nekoliko parametara, a svakako su najvažniji uslovi rada.

Zašto da odaberete Royal viljuškare Srbija?

Znamo da je našim klijentima potrebna brza, fleksibilna i pouzdana usluga i zato nudimo:

 • fleskibilne ugovore vezane za najam viljuškara;
 • fleksibilne i pristupačne cene iznajmljivanja viljuškara;
 • 24/7 servisnu podršku;
 • brzu i efikasnu isporuku iznajmljenih viljuškara;
 • iznamljivanje svih vrsta viljuškara;
 • primenu evropskih i globalnih standarda; 

Jedna od glavnih ključnih prednosti iznajmljivanja viljuškara u našoj kompaniji je flesibilni ugovor gde korisnik usluge može prekinuti najam viljuškara u slučaju da više ne postoji potreba za angažovanjem naših viljuškara. 

Cene iznajmljivanja viljuškara u Zaječaru

Cena iznajmljivanja viljuškara u Zaječaru zavisi od potrebe klijenta za kratkoročnim ili dugoročnim najmom. Najbolji način da brzo saznate cenu usluge iznajmljivanja viljuškara je da nas odmah kontaktirate.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da iznajmite određeni viljuškar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Novi viljuškari

Novi viljuškari - Zaječar

Kompanija Royal viljuškari se bavi prodajom visoko-kvalitetnih viljuškara EP i Crown, kao i magacinske opreme u Zaječaru i na teritoriji Republike Srbije, Crne Gore i regiona.

Koje vrste i tipove novih viljuškara prodajemo?

Nudimo prodaju svih vrsta, kategorija i tipova viljuškara. Našu ponudu čine elektro viljuškari, LPG/dizel viljuškari, skladišni viljuškari, čeoni viljuškari, komisionari, skladišni bočni viljuškari, regalni/VNA viljuškari, elektro paletni viljuškari i dr.

Bez obzira da li odaberete čeoni, paletni viljuškar ili visokopodizni skladišni viljuškar, komisionar i tegljač, ili da li su sa električnim, dizel ili gasnim pogonom - jedno je svima zajedničko: maksimalna optimizacija snage, preciznost, dobra ergonomija, vrhunska bezbednost i odgovornost prema životnoj sredini.

Svi Royal viljuškari su maksimalno efikasni.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da kupite određeni viljuškar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Polovni viljuškari

Polovni viljuškari - Zaječar

Dostupnost, brza isporuka, ekonomičnost i fleksibilnost su bitni faktori uspeha u intralogistici. Polovni viljuškari koje nudi kompanija Royal remontovani su i ispitani u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta, a prikazan broj radnih sati je apsolutno tačan.

Kupovina polovnih viljuškara u mnogim situacijama može biti efikasna i isplativa alternativa u odnosu na kupovinu novog viljuškara.

Brendovi i lager polovnih viljuškara

Royal viljuškari imaju na raspolaganju širok spektar i veliki broj tehničkih ispravnih i generalno remontovanih polovnih viljuškara raznih svetskih proizvođača i brendova: Bobcat, Caterpillar, Continental, Crown, Daewoo, Daewoo Doosan, Dan, Dantruck, Datsun Nissan, Doosan, Drexel, Elwell-Parker, Eurotrac, Fantuzzi, Fenwick, Fiat, Goodsense, Hyster, Hyundai, Jungheinrich, Kaup, Kessler, Krupp, Linde, Lindemann, Litostroj, Liugong, Ljungby, Manitou, Master, Mitsubishi, Neumeier, Nexen, Nissan, Noblelift, Omega, Omg, Royal, Samsung, Silverstone, Still, Taylor, Toyota, Un Forklift, Unicarriers, Volvo, Vortex, Wagner, Weidemann, Yale, Yang, Yanmar i Zhejiang.

Kako da odaberete i kupite polovni viljuškar?

Spremni smo da vam maksimalno pomognemo pri kupovini željenog polovnog viljuškara u skladu sa vašim specifičnim zahtevima u pogledu upotrebe. Kako bismo pojednostavili proces kupovine polovnog viljuškara, povezali smo niz paketa funkcija i usluga, koje možete da modularno kombinujete.

Polovni viljuškar možete da odaberete na sledeći način:

 1. Izaberite pripremljen i remontovan polovni viljuškar iz našeg velikog asortimana u skladištu;
 2. Naručite paket funkcija i usluga koji su potrebni za vaše poslovanje;
 3. Izaberite isporuku vašeg polovnog viljuškara direktno na mesto upotrebe i mi ćemo ga brzo i efikasno i brzo isporučiti.

Za kupovinu ili iznajmljivanje polovnih viljuškara, nudimo naše Full-Service ugovore sa servisnim uslugama i održavanjem, kao i opciono produžavanje garancije sa šest na dvanaest meseci.

Koje vrste i tipove polovnih viljuškara prodajemo?

Nudimo prodaju svih vrsta, kategorija i tipova polovnih viljuškara. Našu ponudu čine elektro viljuškari, LPG/dizel viljuškari, skladišni viljuškari, čeoni viljuškari, komisionari, skladišni bočni viljuškari, regalni/VNA viljuškari, elektro paletni viljuškari i dr.

Bez obzira da li odaberete polovni čeoni, paletni viljuškar ili visokopodizni skladišni viljuškar, komisionar i tegljač, ili da li su sa električnim, dizel ili gasnim pogonom - jedno je svima zajedničko: maksimalna optimizacija snage, preciznost, dobra ergonomija, vrhunska bezbednost i odgovornost prema životnoj sredini.

Naše garancije

Na sve polovne viljuškare nudimo garanciju od 6 meseci, kao i garanciju da je svaki viljuškar tehnički ispravan i  pažljivo i precizno remontovan. 

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da kupite određeni polovni viljuškar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Viljuškari Srbija | Royal viljuškari

Royal viljuškari

Viljuškari Srbija | Garancija za sve proizvode i usluge

Garancija za sve proizvode i usluge

Viljuškari Srbija | Izuzetno povoljne cene viljuškara

Izuzetno povoljne cene viljuškara

Viljuškari Srbija | Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Brza isporuka viljuškara širom Srbije

Viljuškari Srbija | Vrhunski opremljen servis viljuškara

Vrhunski opremljen servis viljuškara

Imate pitanje? Pozovite nas odmah!

Viljuškari Srbija | Telefon +381 64 82 92 123