Viljuškari Srbija | Proizvodi

Komisioni viljuškari

Optimalne putanje pri komisioniranju

Koliko brzo radite komisioniranje robe na kraju ovisi o operateru viljuškara (vozaču). Ako je opterećenje na operaterima malo, a putanje kratke, to štedi snagu i vrijeme. Ali procesi skladištenja i vrste robe razlikuju se ovisno o sektoru poslovanja. Zbog toga Linde Material Handling za komisioniranje koristi viljuškare modularnog dizajna, kako bi se smanjilo fizičko opterećenje vozača i povećala efikasnost procesa komisioniranja u bilo kom radnom okruženju.

Svestrani ergonomski radni uvjeti su osnovni dio dizajna viljuškara, uključujući platforme prilagođene za antivibracije, intuitivno postavljene kontrolne table, malu visinu ulaza i dovoljno prostora za terminale i nosače. Linde sastavlja svaki viljuškar pojedinačno na osnovu modularnog sistema. Jednom završeni, svaki poslednji detalj odgovara aplikaciji - od vitalnog je značaja kada je riječ o velikim kapacitetima komisioniranja.

Komisioni viljuškari | Viljuškari Srbija
Vučna vozila i tegljači

Prjievoz robe na bilo kojoj operativnoj lokaciji

Efikasnost transportnih procesa sa vučnim vozilima, tegljačima i viljuškarima sa platformom dokazana je u teškim uvjetima: uski prolazi, male površine za utovar, strme rampe ili neravne površine otežavaju nesmetan rad i stvaraju opterećenje za vozača. Vučna vozila, tegljači i viljuškari sa platformom kompanije Linde Material Handling dizajnirani su da udovolje ovim zahtjevima i tako pružaju veliku propusnu moć. Suvremeni sistemi upravljanja omogućavaju precizne manevre vožnje i male krugove za okretanje.

Potpuno prigušene kabine vozača osiguravaju da vozači mogu raditi bez umora. Osim toga, mnoga vučna vozila i tegljači imaju nekoliko sistema kočenja za veću sigurnost u bilo kojoj situaciji u vožnji. Vučna vozila, tegljači i viljuškari sa platformom kompanije Linde Material Handling vuku prikolice tereta između 3 i 25 tona. Veliki viljuškari sa odvojenim platformama također mogu preuzeti teret do 2 tone.

Vučna vozila i tegljači | Viljuškari Srbija
Viljuškari Srbija

Pametna alternativa

Zahtjevi za rabljene viljuškari su jednako individualni kao i kompanije koje ih koriste. Konkretno, novoosnovana poduzeća, kompanije u fazi rasta ili sa različitim radnim vremenom za viljuškare, traže mogućnosti da ispune svoje specifične zahtjeve i pouzdano i ekonomično. Viljuškari Srbija kompanije Studio77. visokokvalitetna su i isplativa alternativa. Viljuškari Srbijasu također logičan dodatak za kompanije sa većom flotom viljuškara, ako je cilj pružanje odgovarajuće kombinacije nove opreme i rabljenih viljuškara a kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi posla i primjene.

Kompanija Studio77. razvila je visokokvalitetno, pouzdano rešenje za ove zahtjeve. U tu svrhu rabljeni Linde viljuškari prolaze kroz standardizirani postupak reparacije. Ovo osigurava da rabljeni viljuškari ispunjavaju nužne standarde kvalitete za primjenu u najrazličitijim zahtjevima i uvjetimaa poslovanja.

Viljuškari Srbija| Viljuškari Srbija
Kratkoročni najam viljuškara

Budite spremni za neočekivane zahtjeve

Ako trebate pokriti sezonski pik, ili se pripremiti za predstojeći događaj ili se jednostavno pozabaviti činjenicom da su vaše knjige narudžbi pune, morati ćete maksimalno olakšati svojoj radnoj snazi i strojevima za upravljanje dodatnim radnim opterećenjem.

Naš model kratkoročnog najma viljuškara su vam na raspolaganju neprekidno, gdje možete računati na nas kao pouzdanog partnera u najrazličitijim zahtjevima posla. Bilo gdje da se nalazite u Hrvatskoj, možete biti sigurni da ćemo imati prave villičare, opremu za skladištenje ili flotu koju tražite, a u isto vrijeme znate da ćete dobiti najsuvremeniju tehnologiju i uobičajenu Linde kvalitetu.

Kratkoročni najam viljuškara | Viljuškari Srbija
Dugoročni najam viljuškara

Maksimalna fleksibilnost i predvidivost

Trebate li viljuškar na srednji ili dugoročni vremenski period i da istovremeno vrednujete kontinuiranu dostupnost vaše flote, bez rizika? Model dugoročnog najma Linde viljuškara nudi vam sve prednosti iznajmljenog viljuškara, kao i kompletnu uslugu održavanja i popravki po fiksnoj mjesečnoj cijeni. Sigurni ste da su vaši viljuškari spremni za upotrebu u svakom trenutku i da možete dugoročno predvidjeti troškove?

Prednosti dugoročnog najma viljuškara:

  • Garantirana operativna spremnost zahvaljujući mjesečnim ratama
  • Svi troškovi servisiranja i popravaka pokriveni su od samog početka
  • Pristupačne mjesečne rate kroz isplativo preventivno održavanje

Dugoročni najam viljuškara | Viljuškari Srbija
Tip motora

Izaberite tip motora

Kategorija

Izaberite kategoriju viličara

Nosivost

Minimalna nosivost

Visina dizanja

Minimalna visina podizanja

TRP0003 Elektro paletni viljuškari Brand: Total Lifter ID: 20101395M-1/035 Viljuškari Srbija | Pretraga Upit
2000 kg 200 mm 2020 Električni
Viljuškari Srbija, Bulevar Arsenija Čarnojevića 88