Polovni viljuškar, prodaja, najam, iznajmljivanje, rentiranje, jeftine cene

Polovni viljuškari Bor | Srbija
Polovni viljuškari Bor

Polovni viljuškari Bor - tražili ste ove ključne reči u Google pretrazi jer već neko vreme razmišljate da kupite ili iznajmite polovni viljuškar? Niste sigurni kako to da izvedete na najbolji način? Do sada ste uvek kupovali viljuškare i oslanjali se isključivo na sopstvene resurse. Da li je taj model poslovanja prevaziđen? To zavisi od nekoliko parametara. 

Sve tipove i brendove polovnih viljuškara viljuškare koji su na našem stanju možete da kupite ili iznajmite na dan, više dana, mesec, više mseci i godina. Iznajmljivanje viljuškara može da bude idealna opcija za vaš posao. Zato smo mi smo tu da vam u tome pomognemo.

Na koji period se iznajmljuju polovni viljuškari?

Iznajmljivanje polovnih viljuškara u Boru može biti na kraći i na duži vremenski period. Kraći vremenski period podrazumeva period od jednog sata do jedne godine. Sve iznad toga se podrazumeva pod dugoročnim rentiranjem viljuškara i opreme. 

U najvećem broju slučajeva kompanije kratkoročno iznajmljuju viljuškare u toku povećanja obima poslovanja u kratkom periodu ili prema projektu. To može biti za potrebe sezone u nekim industrijama, ili u slučaju kada su ugovorne obaveze krajnjeg korisnika viljuškara definisane kratkim periodom (do jedne godine). Postoje i primeri iznajmljivanja viljuškara koji se koristi usled kvara klijentovog viljuškara kao zamena dok se ne otkloni kvar ili kada postoji potreba za prenosom nestandardnih tereta.

Dugoročno iznajmljivanje viljuškara je sve prisutnije u današnjem poslovanju. Kompanije ne žele da koriste vlastita sredstva za viljuškare, već za sirovine ili neke njima važnije stvari za strateško poslovanje. U tom slučaju se dogovaraju detaljni uslovi rada i sama tehnička specifikacija viljuškara. U modelu dugoročne rente se mogu koristiti kako novi tako i polovni viljuškari. To zavisi od nekoliko parametara, a svakako su najvažniji uslovi rada.

Koje su prednosti iznajmljivanja polovnih viljuškara u Boru?

Jedna od glavnih prednosti iznajmljivanja polovnih viljuškara je Total Flex ugovor. To je proizvod Kantar viljuškara napravljen u svrhu maksimalne fleksibilnosti, gde je korisniku ostavljena mogućnost da kod standardnih viljuškara može prekinuti ugovor u slučaju da više ne postoji potreba za njegovim angažovanjem ili promeniti viljuškar ako za to ima potrebe iz tehničkih razloga. 

Kako da nas kontaktirate?

Nas uvek možete da kontaktirate slanjem poruke preko stranice kontakt ili zakažite poziv putem forme za zakazivanje.

Viljuškari Srbija, Bulevar Arsenija Čarnojevića 88