Reparacija viljuškara u Jagodini, jeftine cene, rentiranje, najam

Reparacija viljuškara Jagodina | Srbija
Reparacija viljuškara Jagodina

Iznajmljivanje viljuškara Jagodina - firma Kantar nudi industrijsku reparaciju viljuškarima u svim gradovima Srbije. 

Reparacija viljuškara Jagodina. Nudimo industrijsku reparaciju viljuškara na svim lokacijama u Srbiji. 

Viljuškari koji su u ponudi se nalaze širom Srbije, na različitim lokacijama. Mi za vas biramo najoptimalniji viljuškar shodno vašem biznisu koji je moguće remontovati prema vašem zahtevu. Takođe je moguće remontovati vaš postojeći polovni viljuškar. Reparacija ili remont viljuškara je dostupna u tri kategorije kvaliteta označene zvezdicama.

Našu ponudu čini širok asortiman polovnih viljuškara svih tipova i vrsta koje je moguće remontovati. U ponudi imamo veliki broj modela Jungheinrich, Linde i Shantui viljuškara..

Gde se vrši remont ili reparacija viljuškara?

Remont ili reparacija viljuškara se isključivo vrši u našoj firmi, kako bismo imali tehničkih mogućnosti da ih uradimo. Transport viljuškara možete organizovati i sami, ako vam tako više odgovara. 

Na koji period se iznajmljuju viljuškari?

Iznajmljivanje viljuškara u Jagodini može biti na kraći i na duži vremenski period. Kraći vremenski period podrazumeva period od jednog sata do jedne godine. Sve iznad toga se podrazumeva pod dugoročnim rentiranjem viljuškara i opreme. 

U najvećem broju slučajeva kompanije kratkoročno iznajmljuju viljuškare u toku povećanja obima poslovanja u kratkom periodu ili prema projektu. To može biti za potrebe sezone u nekim industrijama, ili u slučaju kada su ugovorne obaveze krajnjeg korisnika viljuškara definisane kratkim periodom (do jedne godine). Postoje i primeri iznajmljivanja viljuškara koji se koristi usled kvara klijentovog viljuškara kao zamena dok se ne otkloni kvar ili kada postoji potreba za prenosom nestandardnih tereta.

Dugoročno iznajmljivanje viljuškara je sve prisutnije u današnjem poslovanju. Kompanije ne žele da koriste vlastita sredstva za viljuškare, već za sirovine ili neke njima važnije stvari za strateško poslovanje. U tom slučaju se dogovaraju detaljni uslovi rada i sama tehnička specifikacija viljuškara. U modelu dugoročne rente se mogu koristiti kako novi tako i polovni viljuškari. To zavisi od nekoliko parametara, a svakako su najvažniji uslovi rada.

Koje su prednosti iznajmljivanja viljuškara u Jagodini?

Jedna od glavnih prednosti iznajmljivanja viljuškara je Total Flex ugovor. To je proizvod Kantar viljuškara napravljen u svrhu maksimalne fleksibilnosti, gde je korisniku ostavljena mogućnost da kod standardnih viljuškara može prekinuti ugovor u slučaju da više ne postoji potreba za njegovim angažovanjem ili promeniti viljuškar ako za to ima potrebe iz tehničkih razloga. 

Kako da nas kontaktirate?

Nas uvek možete da kontaktirate slanjem poruke preko stranice kontakt ili zakažite poziv putem forme za zakazivanje.

Viljuškari Srbija, Bulevar Arsenija Čarnojevića 88